Facebook

Zondag 12 November

Shirt sponsors

Kalender

Mededelingen

  • Belangrijke data:

    Slotrit MTB Seizoen 25 februari

    Jaarvergadering 28 februari

    Openingsrit 11 maart

     Voor deelname geef je op via "agenda" 

Sponsors

Login

Welkom op de website van Toer- en WielerClub Weert

Chel Hendriks

Overleden

 

In de cirkel Chel tijdens de presentatie van de het nieuwe clubtenue mei 2014

Vrijdag 2 februari hebben wij het trieste bericht van de familie vernomen dat Chel Hendriks donderdag 1 februari op 84 jarige leeftijd is overleden aan vermoedelijk een hartstilstand. Chel was het oudste lid van TWC Weert en was al actief betrokken bij de vereniging in de beginjaren na de oprichting in 1979. Tussentijds heeft Chel even afscheid genomen van TWC Weert maar vanaf 2011 was hij weer lid. Chel was het eerste lid dat de 80 jarige leeftijd heeft bereikt bij onze vereniging en nog steeds actief mee fietste. We hebben zijn 80e verjaardag gevierd met een speciale rit waarbij een versierde volgwagen met groot Chel 80 jaar erop niet kon ontbreken. Chel stond niet graag in het middelpunt maar van deze rit heeft hij genoten en dat werd nog versterkt bij terugkomst toen zijn gezin hem stond op te wachten bij Partycentrum De Sluis waar we gezamenlijk koffie met gebak en een glaasje genuttigd hebben op Chel. 

Chel was nog steeds zeer actief op de fiets en onlangs had hij nog clubkleding gepast voor het nieuwe seizoen. Je kwam hem altijd tegen op de fiets. Regelmatig zeiden wij tegen hem “Chel ga nu niet alleen het bos in strak vinden we je daar nog een keer”. Maar Chel was daar niet bang voor. De liefde voor het fietsen was veel sterker. De laatste tijd maakte hij zich steeds meer zorgen over hoe moet dat nu als ik niet meer zou kunnen fietsen als mijn gezondheid zou afnemen. Dit is hem gelukkig bespaart gebleven. 

Chel was een betrokken lid. Vorig jaar nam hij nog contact op dat hij echt niet kon helpen met de "Bloem van Weert" omdat hij onlangs gevallen was met de fiets. Hij voelde zich schuldig dat hij niet kon helpen. Dat sierde Chel. Het fietsen in de groep op zondag was de laatste jaren moeilijk voor hem. Conditioneel kon hij het nog goed aan maar hij had wat meer schrik om in een groep te fietsen, met de donderdaggroep fietste hij wel nog regelmatig mee. 

Chel is na Frits en Piet het derde lid in 12 maanden tijd waar we afscheid van hebben moeten nemen. We hopen dat het nu voorlopig even aan ons voorbij gaat.

Wij wensen namens bestuur en leden van TWC Weert de kinderen, familie en vrienden van Chel heel veel sterkte bij het dragen van het verlies van deze plezierig man. 

 

De crematie zal donderdag 8 februari plaatsvinden om 10.30 uur in het crematorium Weerterland Ringelsevenweg 2 te Weert. Op woensdagavond is er nog een avondmis.  

 

 

 

 

BilerChildrenLeg og SpilAutobranchen